2024. február 25. vasárnap 
Géza, Alexander
 
Látogatottsági statisztika
Tisztelt Ügyfeleink!

Ezen a felületen meg tudják nézni oldalunk látogatottsági statisztikáját, lebontva városok, valamint kulcsszavak szerint is. Értékét az adja, hogy ezek az elindított keresések mind a Google-ból történtek, és így jutottak el az információt keresők a mi oldalunkra.

  1. Általános látogatottság 2015.01.01-2015.12.31
  2. Városok szerinti lebontás
  3. Kulcsszavak szerinti lebontások:

FELHÍVÁS!!!

Az utolsó néhány évben rengeteg tudakozó, szaknévsor, ilyen-olyan adatbázis jelent meg az interneten, az esetek többségében ezek az oldalak reklám és információs értéke nulla, ugyan is az internetes keresők, elsősorban a Google számára felismerhetetlen, így a szolgáltatásukért kifizetett regisztrációs ellenértékek feleslegesen kifizetett összegek legyen szó akár pár ezer forintról is.

Egy cégadatbázis értékét a látogatottság határozza meg, ezt pedig a Google által beindexelt oldalak mennyisége elsősorban,  és nem pedig a külsőségek, a színek a forma, és az amiket az üzletkötők állítanak néha gátlástalanul. Képviselhet egy kevésbé esztétikus website értékes reklámfelületet és fordítva is, egy csillogó oldal is lehet szinte értéktelen.

Ennek leellenőrzése roppant mód egyszerű és egyetlen hiteles módja a következő:

Kérjük nyissa meg a www.google.com oldalt és írja be a keresőbe a következőt:

site:uzletiszaknevsor.hu

A keresősáv alatt közvetlenül látszik a Google által beregisztrált és felismert oldalak száma ami a mi oldalunk esetében: „Nagyjából 624.000 találat”. Ezt minden Önnek ajánlatot küldő oldallal egyszerűen megtehető, csupán be kell írni a „site:” szót és utána a domain nevet. Amennyiben ez az érték pár ezres vagy százas találatot mutat és Ön ezért fizetett akkor Ön egy „lehúzás” áldozata, ami napjainkban egyre gyakoribb sajnálatos módon. Ezért kérjük, hogy minden ajánlatot küldő cég oldalát ellenőrizzék le ezzel a módszerrel, ez pár percet vesz igénybe,  és így megkímélik magukat felesleges reklámpénzek kifizetésétől, és könnyebben el tudják dönteni, hogy melyik adatbázisba érdemes regisztrálni, melyik az, amelyik a látogatottsága és folyamatos fejlesztései  révén valós értéket képvisel, és Önnek üzleteket hozhat.

Még egy jó tanács: A futár szolgálattal dolgozó, erőszakos magatartást tanúsító cégek esetében még tüzetesebben ellenőrizzék le, hogy kinek, és mit fizetnek ki, és, hogy mi az, amit ezért cserébe kapnak! Több alkalommal kaptunk visszajelzést arról, hogy számunkra ismeretlen cégek a nevünkkel visszaélve próbálnak meg anyagi hasznot húzni, ami kimeríti a csalás fogalmát. Amennyiben ennek gyanúja felmerül, esetleg már megkárosították, információért kérjük hívja a +36 (1) 266-3602-őt, vagy tegyen bejelentést a Budapest XIII.-kerületi rendőrkapitányságon dr. Szatmáry Botondnál ahol nyomozás folyik ebben az ügyben.

További eredményes és sikeres munkát kívánunk!

Üzleti Szaknévsor

NET V.I.P Belépés

Google Google egyéni kereső

Valutaváltó

Mennyiség:

Miről:

Mire: