2024. február 25. vasárnap 
Géza, Alexander
 
1
Hotel Fontana
Cím: 7500 Nagyatád, Szécshényi tér 28.
Telefon: +36 (82) 504-067, +36 (82) 504-068, +36 (82) 504-069, +36 (20) 322-9477
Fax: +36 (82) 504-070
Web: www.hfontana.hu  
E-mail: info@hfontana.hu   

részletek

Tevékenység: szolgáltató

CÉGINFORMÁCIÓ: Szeretettel köszöntjük Önt a Hotel Fontana honlapján!
Nagy örömünkre szolgál, hogy virtuális látogatást tesz hotelünkben, amely Nagyatád legújabb, kényelmesen berendezett, családias hangulatú, egész évben üzemelő szállodája.
A Hotel Fontana, Nagyatád szívében, a Széchenyi tér csendes, hangulatos oldalán, közvetlenül a Gyógyfürdő bejáratával szemben, a Termál Strand- és Élményfürdőtől 15 perces sétaútra található. Nagyatád, a Fürdők,parkok, szobrok és virágok városa és környéke a Rinyamenti kistérség minden évszakban más-más arcával nyűgözi le az ide látogatót, feledhetetlen élménnyel ajándékozza meg az arra fogékonyakat, a kitűnő hatású minősített gyógyvíz pedig enyhülést nyújt reumatikus és mozgásszervi problémáikra.
Weboldalunkon tájékoztatást kaphatnak szállodánk szolgáltatásiról, aktuális program- és csomagajánlatainkról. Bízunk benne, hogy honlapunk felkelti érdeklődését szállodánk iránt és személyesen is meggyőződik majd arról, hogy a valóságban is mennyi lehetőséget tudunk Önnek nyújtani gyógyulásához, pihenéséhez, felüdüléséhez.
Reméljük, hogy Önt is hamarosan Vendégeink között üdvözölhetjük!

Hotel Fontana Nagyatád
A pihenés forrása
A Gyógyfürdő bejáratával szemben, a Széchenyi tér csendes oldalán egy a XX. század elején épült hangulatos épület került teljes felújításra és átépítésre. A néhai posta épülete új funkciót kapott: 2006. decemberében itt nyílt meg a város színvonalas 3 csillagos szállodája a Hotel Fontana
A szálloda két szinten 18 kényelmesen és ízlésesen berendezett szobája összesen 40 fő részére biztosít szállás lehetőséget. A szobák fürdőszobásak (zuhanyzóval), televízióval, minibárral, telefonnal és szobaszéffel felszereltek. Az épület teljesen akadálymentesített, 2 mozgáskorlátozottak számára is kialakított szobája lifttel közelíthető meg. A második szinten található szobák közül 8 db légkondicionált. A szállodában vezeték nélküli internet (WIFI) térítésmentesen biztosított.
Az épület földszintjén kapott helyet a finn- és infraszauna, a hozzájuk tartozó hideg vizes merülő medencével (októbertől április végéig üzemel). Szolgáltatásainkat különféle állapotjavító és egészségmegőrző masszázsok is bővítik.
Az étteremben - amely nyári időszakban hangulatos terasszal is bővül - a házias magyaros és a különleges ételkülönlegességek sorával várjuk kedves Vendégeinket.

Külön termünk elrendezéstől függően 20 - 40 fő számára biztosít ideális helyszínt továbbképzések, tréningek, szakmai megbeszélések, családi és céges rendezvények lebonyolítására.

NET V.I.P Belépés

Google Google egyéni kereső

Valutaváltó

Mennyiség:

Miről:

Mire: