2024. február 25. vasárnap 
Géza, Alexander
 
1
Hotel Piroska
Cím: 9737 Bük, Kossuth út 60.
Telefon: +36 (94) 558-200
Fax: +36 (94) 359-269
Web: www.hotelpiroska.hu  
E-mail: info@hotelpiroska.hu   

részletek

Tevékenység: szolgáltató

CÉGINFORMÁCIÓ: Családias hangulatú szállodánkat folyamatos bővítéssel, felújítással tesszük az állandóan változó igényeknek megfelelővé. Épületkomplexumunkban 107 szobával, saját élményfürdővel, gyógyászati központtal, szépségszalonnal, fogorvosi rendelővel és színvonalas étteremmel várjuk kedves vendégeinket.
A szálloda és a gyógyfürdő között rendszeresen közlekedik saját hotelbuszunk, melyet vendégeink térítésmentesen vehetnek igénybe. Őrzött parkolónk a szálloda udvarán található.

A szálloda épületkomplexuma 3 épületszárnyból áll:
Az A és B szárny kétemeletes, a C épület 1 emeletes.
A "Relax" szárny egy kb. 20 méter hosszú fedett, de nem zárt folyosón keresztül közelíthető meg a recepciótólSzállodánk története a 90-es évek elejére nyúlik vissza, amikor is 1991 júliusában 5 szobás panzióként nyitottuk meg kapuinkat, egy 50 fős étteremmel és egy 50 lakókocsi befogadására képes kempinggel egyidőben. A következő nyolc évben folyamatosan bővült a szobakapacitás és az étterem mérete, míg az épület 2008 nyarára érte el mai formáját 3 épületszárnnyal és 107 szobával.
Időközben megalakult a szálloda saját gyógyászati központja is. 2003-ban nyitottuk meg wellnessrészlegünket belső élménymedencével, szaunavilággal, néhány év után pedig külső medencénk létesült napozóterasszal.
2007-ben a wellnessrészleg bővült wellnessbárral és a 7 csakrának megfelelően berendezett masszázshelyiségekkel. A múlt év végén kialakítottunk egy társalgót, ahol vendégeink részére vezeték nélküli internetelérést és ingyenes internethasználatot biztosítunk. A kisgyermekes családokra gondolva kialakítottunk egy gyermekbirodalmat játszószobával, baba-mama szobával, szabadtéri játszótérrel. Nyári szabadtéri teraszunkat 2008-ban befedtük, hogy a nyári hónapokban tartó színes programsorozatunknak az eső se okozzon akadályt.

Vendégeink igényeihez igazodva fokozatosan bővítjük-fejlesztjük szállodánkat, mert vendégeink elégedettsége a mi sikerünk.
A szálloda a mai napig az alapító család vezetése alatt áll.

NET V.I.P Belépés

Google Google egyéni kereső

Valutaváltó

Mennyiség:

Miről:

Mire: