2024. február 25. vasárnap 
Géza, Alexander
 
1
Orosháza-Gyopárosi Gyógyfürdő Zrt.
Cím: 5900 Orosháza, Fasor utca 3.
Telefon: +36 (68) 411-962
Fax: +36 (68) 512-261
Web: www.gyoparosfurdo.hu  
E-mail: furdort@gyoparosfurdo.hu   

részletek

Tevékenység: szolgáltató

CÉGINFORMÁCIÓ:

z ország délkeleti részén, Orosháza központjától 3 kilométerre, természetvédelmi területen található Orosháza-Gyopárosfürdő, közel 6 hektár területen.

Egy, a számomra igen kedves, korabeli legenda szerint Babáj Gyurka és Vajda Bandi, a hírhedt alföldi betyárok a "csodató" áldott hatásának köszönhették lovaik gyorsaságát. Az viszont tény, hogy mire László Elek Orosháza-Gyopárhalma körorvosa 1869-ben elemeztette a tó vizének ásványanyag-tartalmát, addigra négy vármegye csúzos és köszvényes betegei használták a Gyopáros tó vizének és iszapjának gyógyító erejét.

Gyopárosfürdő életében azóta sok változás történt. Gyógyfürdőnk 1999 januárjában kapott A kategóriás, országos jelentősségű minősítést. Közel 3000 nm-en elterülő Élményfürdő és Szauna Park komplexum várja a kikapcsolódni vágyó vendégeket. Gyógyászatunk mellett az Orosháza Város Kórházának kihelyezett reumatológiai osztály szolgálja a gyógyulni érkezőket, ugyanakkor megtalálhatóak a legújabb Wellness szolgáltatások is fürdőnkben. Parkfürdőnket a Magyar Fürdőszövetség 2008. májusában jutalmazta 4 csillaggal, a legmagasabb minősítéssel, ahol klasszikus medencéink mellett mintegy 3000 négyzetméteres füves terület várja a pihenni vágyókat.

Igényes, és minden igényt kielégítő szálláshelyek egészítik ki a fürdőnk szolgáltatásának körét, melyek igazi, alföldi étkekkel is várják a gasztronómia szerelmeseit.

Május 1-től folyamatos rendezvényeinkkel, programjainkkal színesítjük a kínálatot, neves előadókkal, gyermekprogramokkal. Hagyománnyá vált fesztiválunk az Európai Kenyérünnep, melynek visszatérő műsorvezetője Gáspár András színész, televíziós személyiség, aki oldalunkon néhány gondolatával megosztja Gyopárosfürdőhöz fűződő élményeit.

Amennyiben hasonló élményekkel gazdagodott nálunk, tiszteljen meg bennünket azzal, hogy vendégkönyvünkbe bejegyzi tapasztalatait, ezzel is segítve munkánkat, szolgáltatásaink színvonalának megőrzésében.

Tisztelt vendégünk! Ha igazi kikapcsolódásra, feltöltődésre, gyógyulásra vágyik, 20 hektáros háborítatlan természeti környezetben, válassza Orosháza-Gyopárosfürdőt, mely vendégszeretetével, gasztronómiai specialitásokkal, és sok-sok élménylehetőséggel várja Önt, Családját, és Barátait.

NET V.I.P Belépés

Google Google egyéni kereső

Valutaváltó

Mennyiség:

Miről:

Mire: